Procountor solo

Sähköiset ohjelmat

Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelma Procountor sekä yksinyrittäjille suunnattu Procountor Solo

Sähköinen taloushallinnon ohjelma muokkautuu tarvittaessa monipuoliseksi kokonaisuudeksi. Sen hyvänä puolena on nopeus, tehokkuus ja käyttömukavuus.

Ohjelmaa voidaan käyttää mobiilisti matkapuhelinsovelluksen kautta sekä muilla laitteilla. Sähköisessä taloushallinnon ohjelmassa hoituvat samassa ohjelmassa osto- ja myyntilaskut, palkkahallinto ja kirjanpito.

Laskut on mahdollista vastaanottaa ja lähettää sähköisesti. Paperiset kuitit kannattaa kuvata matkapuhelimella heti, kun olet maksanut ne. Näin ne pysyvät automaattisesti hyvässä tallessa. Sähköinen kirjanpito vähentää fyysisten laskujen ja kuittien määrää olennaisesti.

Sähköisessä taloushallinnossa veloitus koostuu kahdesta osuudesta. Procountor tai Procountor Solo perii kuukausittaisen lisenssimaksun ohjelman käytöstä. Summa riippuu tarvittavan paketin laajuudesta ja ominaisuuksista.

Lasku tilitoimiston suuntaan koostuu kirjanpidon hoitamisesta, palkkahallinnosta, tilinpäätöksestä, veroilmoituksesta ja muista yhdessä sovituista asioista, joita hoidamme puolestasi.

Sähköisen taloushallinnon käyttö nopeuttaa kirjanpidon hoitamista sekä sinun että meidän näkökulmasta.