Oletko perustamassa yritystä

Jännittääkö? Ei kannata. Me autamme sinua!

LIIKEIDEA

Yrityksen perustaminen

Liikeidea on hyvä olla mietittynä ennen yrityksen perustamista, mutta kaikkea ei ole pakko tehdä kokonaan itse. Mikäli yritysideasi on ”melkein valmis”, autamme sinua mielellämme yrityksen alkuaskeleissa. Sovitaan tapaamisaika ja mietitään yhdessä sinulle sopiva yhtiömuoto ja hoidetaan vaikka samalta istumalta paketti kuntoon.

Teemme puolestasi yrityksen perustamiseen liittyvät paperityöt

01.

Perustamisdokumenttien laadinta

02.

Viranomaisilmoitukset

03.

Sopimukset osakkaiden välillä

Samalla saat käytännön ohjeistuksen siihen, miten sinun on hyvä toimia kirjanpitosi suhteen jatkossa.

Mikäli haluat meidän hoitavan myös kirjanpidon puolestasi, se voidaan hoitaa joko perinteisesti tai sähköisesti yrityksesi tyypin ja tarpeen mukaan.

Teemme puolestasi yrityksen perustamiseen liittyvät paperityöt

Siinä vaiheessa, kun yrittäjyys on sinulle muutakin kuin satunnainen harrastus, ei kevytyrittäjyydessä ole oikeastaan mitään kevyttä.

Yrittäjänä sinun kannattaa panostaa ensisijaisesti omaan ammatilliseen osaamisalueeseesi ja koska elämä ei ole pelkkää yrittämistä, huomioida myös oma jaksamisesi. Yritystoimintaa aloittelevalla yrittäjällä on usein kädet täynnä työtä ja silloin on erityisen hyödyllistä saada henkilökohtaisesti tukea taloushallintoon tilitoimistolta.

Saat meiltä tarvittaessa tukea varsinaisen kirjanpidon lisäksi yrittäjyyden matkalla vaikkapa Kela-papereiden täyttämisessä, sopimusasioissa ja moniin muissa asioissa, joita ei välttämättä tule etukäteen ajateltua. Monet näistä pakollisista ja aikaa vievistä asioista ovat sellaisia, joita voimme hoitaa puolestasi tai vähintäänkin toimia hyvänä apuna ja säästää aikaasi. Yrittämisen alkumetreillä yhteistyö osaavan tilitoimiston kanssa on arvokas voimavara.

Vaikka meillä on suuri määrä asiakkaita, säilytämme sinuun henkilökohtaisen kontaktin etkä pääse hukkumaan osaksi massaa.

laskutamme vain palveluista, ei muusta

Näin voit itse säästää