Meistä

A.M.S. Kirjanpito

VÄHEMMÄN PÖHINÄÄ. ENEMMÄN TOIMINTAA.

Tilitoimistomme A.M.S.

A.M.S. Kirjanpito Oy on perustettu 1993 ja toimimme Porvoon keskustassa. Toimistossamme työskentelee viisi taloushallinnon ammattilaista.

Tilitoimistomme on Taloushallintoliiton auktorisoima, joka takaa, että kirjanpitosi tehdään hyvän tilitoimistotavan ja lain edellyttämällä tavalla.

Taloushallintoliiton auktorisointi edellyttää, että yrityksessä työskentelee KLT-tutkinnon suorittanut henkilö. Taloushallintoliiton auktorisoinnin ylläpitäminen edellyttää jatkuvaa ammattitaidon ylläpitämistä.

Markus Pyhäjärvi on KLT-kirjanpitäjä ja A.M.S. Kirjanpitotoimiston toimitusjohtaja.
MARKUS PYHÄJÄRVI
KLT-kirjanpitäjä, yrittäjä

ERIKOISOSAAMINEN

Kiinteistöyhtiöt, pienet ja keskisuuret yritykset

Tilitoimistomme ominta osaamisalaa ovat kiinteistöyhtiöiden sekä pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinto toimialasta riippumatta.

Asiakaskuntamme koostuu suurelta osin eri ammattien pienyrittäjistä; ihan tavallisista taksiyrittäjistä, parturi-kampaajista, timpureista ja metsäkoneyrittäjistä. Asiakkaidemme löytyy myös koko joukko erilaisia asiantuntijapalveluiden tuottajia kuten lääkäreitä, lakimiehiä, sisustussuunnittelijoita ja hyvinvointivalmentajia.

VAHVA JA VAKAA

Historia ja henkilökunta

A.M.S. Kirjanpito on porvoolainen tilitoimisto pitkällä kokemuksella. Tilitoimisto on vaihtanut kaksi kertaa omistajaa ikään kuin mestarilta oppipojalle-menetelmällä. Viimeisessä vaihdoksessa Markus Pyhäjärvi siirtyi yrittäjäksi aiemmin yrittäjänä toimineen Sirpa von Wendtin siirtyessä eläkkeelle 2016.

A.M.S. Kirjanpitoa voi hyvin kuvailla perhemäiseksi tilitoimistoksi, vaikka sukulaisuussuhteita ei henkilökunnan kesken olekaan. Anna, Markus ja Sirpa on jopa sisällytetty firman nimeen yli viidentoista vuoden kestäneen yhteisen työhistorian tuloksena. Yrittäjänä toimiva Markus työskentelee asiantuntijatehtävissä ja tekee lisäksi kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Yrityksemme nimi on kaksikielinen, koska palvelemme myös ruotsiksi.

Tällä hetkellä meillä työskentelee viisi talousalan osaajaa. Yrittäjänä toimiva Markus tekee asiantuntijatyötä sekä myös kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Anna ja Anne työskentelevät päätoimisesti kirjanpidon parissa. Eija toimii kirjanpidon avustavissa tehtävissä ja Sannan vastuualueisiin kuuluvat palkanlaskenta ja toimiston hallinnolliset asiat.

Asiakkaissakin perhemäisyys näkyy, mutta toisella tavalla. Monesti on käynyt niin, että ensin yksi perheestä on tullut asiakkaaksemme ja heidän perheenjäsenensä, puolisonsa ja ystävänsä ovat seuranneet perässä. Valtaosa asiakkaistamme on tullut meille asiakkaaksi juuri näin ja meillä on asiakkaita kirjaimellisesti useammasta sukupolvesta.

Meillä on tällä hetkellä yli 200 yritystä asiakkaana kymmeniltä eri aloilta. Joillain asiakkaillamme on yrittäjähistoriaa takana jo 60 vuotta, kun taas uusimmat ovat vasta itse syntyneet 2000-luvun puolella.

Juuri monipuolisuus on asiakkaissamme aivan mahtavaa!

OLI TOIMIALASI TAI YRITYSMUOTOSI MIKÄ TAHANSA

Pyydä tarjous meiltä